Congres al unui partid al Romilor, la Alba Iulia. ”Şeriful” Robert Stoica, pe primul loc pe lista la europarlamentare

 

Marius Robert Stoica s-a născut la Cluj şi crescut la Braşov. El a emigrat cu familia în SUA, imediat după Revoluţie, unde a a ajuns ajutor de şerif, fiind una dintre vocile protestului din 10 august. În ultimii ani a devenit un militant pentru democraţie şi este urmărit pe contul său de facebook de zeci de mii de oameni.
“Sunt foarte mulţumit de participarea membrilor şi susţinătorilor, la primul congres al partidului nostru. Este un proiect politic modern, deosebit de inovativ, transparent, care nu a mai existat în ţara noastră. Avem o echipă mixtă, multi-etnică, unde avem alături de noi o bună parte din diaspora, o echipă profesionistă în diverse domenii profesionale, vitale pentru România şi pentru Europa. Consider că multe partide politice româneşti, dar şi din alte ţări, au de învăţat multe de la noi. Este timpul să trecem la normalitate, să avem în România un partid corect, vertical, integru, modern, cu care românii de toate etniile să se poată mândri în Europa” a declarat preşedintele PPR, Călin Pădurean.
La congres au fost votaţi membrii Biroului Permanent al PPR, membrii Comisiei Centrale de Mediere şi Arbitraj precum şi preşedinţii celor 12 departamente de expertiză ale PPR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.