Dacă nu vă convine, scuipați aici

 

 

Libertatea presei călcată în picioare de Slugărel! Mâine e prea târziu! Așa începe Dictatura, când breasla bagă capul în pământ!.De unde vine acest comportament deșănțat? Stilul acesta de ”haide, nene, mă lași” pe care îl poți vedea la nenumărați circari  din presa de Valcea

Trasul jurnaliștilor de curea a devenit o modă  Ei sunt și propagandiști și acuzatori    Multi  ziaristi nu au bani de o tuica  desi se dau mari scritori  de ecusoane de tren  alti  sant ofticosi ca primaru nu le face contracte . Odată, o parașută cu legitimație de ziaristă s-a purtat indecent la o recepție dată de lordul .Gărzile au aruncat-o în stradă ca o prostituată care a greșit sala. Isteria reporterilor și lipsa lor de bună-cuviință vin mai ales din condiția lor de propagandiști încrîncenați. Mai vine și din decăderea limbajului. Și, nu în cele din urmă, circul acesta pe care jurnaliștii vor să-l așeze sub umbrela libertății de exprimare vine și de la dezorganizarea totală a conferințelor de presă. Politicianul român ca fotbalistul prost și ca actorul beat de sine se tropește de dragul cîrdului de ziariste care îl înconjoară, fără să realizeze că școlile de coafeze și reporteri produc doar rafale de întrebări stupide trase cu insistență de ciocănitoare.

Toată lumea înjură pe cine apucă și scrie ce vrea despre cine are chef. Și, cu toate acestea, unii strigă în gura mare că nu este libertate, că este încălcată libertatea presei, că trăim în dictatură.o revenire la normele bunului simț sunt folositoare și jurnaliștilor care se cred posesori ai bastonului de mareșal în microfoanele care adună și împrăștie toate prostiile din lume. Așadar, nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.