Tabără de romi, înființată peste noapte la marginea Sibiului

Aproximativ 25 de romi și-au pus corturile în fața blocului de la magazinul LIDL din Șelimbăr și timp de mai multe zile au terorizat locuitorii din zonă, povestește o cititoare. Potrivit acesteia, cei mari îi trimiteau ziua pe copii la cerșit, iar pe timpul nopții dădeau petreceri și urlau. Chiar dacă au fost evacuați, aceștia se întorc pe timpul zilei și pleacă seara.

A fost nevoie de intervenția comună a mai multor echipaje pentru ca cei peste 20 de romi să fie convinși să plece din fața blocului de la magazinul Lidl din Șelimbăr, acolo unde își instalaseră corturile în urmă cu câteva zile. Disperați de gălăgia pe care o făceau și de faptul că micuții de la corturi cerșeau și înjurau în timpul zilei, localnicii au sunat la poliție.

În urma colaborării dintre polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr și cei ai Poliției Locale Șelimbăr, vineri dimineața persoanele în cauză au fost verificate și identificate, acestea părăsind locul și deplasându-se la domiciliile din județ. Zona a fost igienizată de reprezentanții Primăriei Șelimbăr”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.