Jurnaliştii de la Libero au luat pulsul taberelor de romi din Milano. Cum au reacţionat la aflarea veştii că Salvini nu mai este la putere

Sărbătoare mare în campusul de romi la aflarea veştii că Matteo Salvini nu mai face parte din actualul guvern şi că nu va mai putea veni cu buldozerele peste ei. Dacă nu mai e Salvini, mă îmbăt, a spus unul dintre ei.

Matteo Salvini nu mai este ministru de Interne din 5 septembrie. Cum au primit ştirea romii din Milano? Pentru a afla, ziariştii de la Libero au mers în campusul de romi de la periferia de Nord a oraşului. Printre gunoaie şi clădiri dărăpănate, au pătruns în interior unde au cules unele mărturii de le cei care locuiau acolo.

”Eu nu mă pricep la politică şi n-o urmăresc, dar dacă Salvini vrea să vină aici cu buldozerele, să vină şi să radă tot, noi îl aşteptăm”. Dar după ce a aflat despre ieşirea din scenă a ”Căpitanului”, starea de spirit a bătrânei locuitoare a campusului s-a schimbat miraculos: ”Chiar nu mai e ministru? Atunci trebuie să sărbătoresc, mă îmbăt criţă…ăla voia să ne extermine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.