Shadow

Ei nu-și fac milă și pomană să vină la noi în cartier când plouă. Să vadă cum ne ducem copiii în brațe ca să nu se murdărească

Când vin cu votarea spune că ne face canalizare, ne asfaltează, dar numai gura e de ei. Eu nu am votat niciodată și nici nu o să merg. Restul merg, că n-au ce să mănânce. Tânăr de 23 de ani: Este vocea unui tânăr care nu va merge la vot ceea ce, pentru el, este un act de mândrie. A vota, în viziunea lui, înseamnă a ține partea unui politician care ulterior oricum îl va dezamăgi.

e de altă parte, Daniel Drăgulin, primarul orașului Călărași, spune că el nu le-a cerut votul. Iar argumentul lui suprem este: „Eu n-am fost niciodată în zonă”. ”Se duc angajații de la asistența socială, odată la două luni. Eu nu am trimis pe nimeni în zonă să ceară voturi pentru mine, însă ce fac oamenii de la primărie în timpul lor liber e treaba lor. E posibil să fi mers oameni de la alte partide ca să ceară voturi. E normal. Așa se întâmplă în campania electorală“, a declarat primarul pentru Libertatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *