Scene incredibile în Sălaj. Bătaie generală între doi poliţişti şi un grup de rromi

Veniţi într-un cartier de rromi dintr-o localitate din Sălaj pentru a restabili liniştea ca urmare a unui conflict, doi agenţi de poliţie au fost implicaţi într-o bătaie generală, în care s-a folosit spray lacrimogen, dar şi pumni şi picioare!?

Totul s-a întâmplat în zilele trecute, într-o un sat din judeţul Sălaj, mai exact în comuna Someş Odorhei.

Lucrătorii Postului de Poliţie – adică agent şef principal de poliţie Costel Zaharia şi ajutorul său, fost solicitaţi să intervină la un conflict între mai mulţi tineri din cartierul de rromi.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au încercat să îşi facă datoria. Au încercat să identifice persoanele implicate în conflict, dar suspecţii ar fi refuzat să se legitimeze.

Spiritele s-au aprins rapid şi de aici la o bătaie generală chiar în mijlocul străzii a mai fost doar un pas. Mai multe persoane din comunitatea de rromi au venit în sprijinul celor doi tineri (un băiat şi o fată) pe care îi reţinuseră poliţiştii.

La un moment dat, tânărul s-a smucit din mâinile poliţiştilor şi a fugit în grupul de rromi. Atunci s-a dezlănțuit haosul. Unul dintre oamenii legii a încercat să îl prindă, dar suspectul l-a lovit pe poliţist. S-a intervenit cu spray lacrimogen, în timp ce pe marginea drumului se aflau mai multe persoane de sex feminin, chiar şi o bătrână, care au început să urle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.