Shadow

”Mergeti la munca, nu stati ca niste paraziti!”, indemnul la care tiganii au luat foc. Scandal in cartierul Traian la Timisoara. Cum s-au certat romii cu primarul Nicolae Robu

Locatarii din cladirea incendiata au povestit ca tiganii de la parter, care le fac viata un iad si pentru care a fost emis recent un ordin de evacuare de catre primarie, amenintasera chiar in acea zi ca, de furie ca sunt aruncati in strada, vor da foc imobilului.

Spre seara, o valvataie a cuprins contructia, iar coloana de fum inalta de 50 de metri se putea vedea din orice colt al orasului.

„Administratia precedenta a luat aceasta hotarare proasta sa acorde locuinte sociale in aceasta zona istorica. Era evident ca locuintele sociale urmau sa ajunga la aceasta categorie de oameni, si nu ma refer la etnie. Ei, practic, au facut inutilizabila aceasta zona. Am incercat s-o revitalizam, n-am avut succes pentru ca lumea este ingrozita. Nu poti fi prins intr-o discutie pentru ca te trezesti ca ti s-a umblat la buzunare. E plin de astfel de indivizi in aceatsa zona si noi trebuie sa o curatam. Nu pot sa intervin abuziv, ci numai respectand legea. Vom face curatenie din toate punctele de vedere„, a spus primarul Nicolae Robu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *