Shadow

162.000 € pentru două apartamente pe strada Stephenson. Primăria mută romii de la Pata Rât pe o stradă unde tot ei fac legea Inline image

.

La mijlocul lunii iunie 2019, consilierii locali au decis ca Primăria să cumpere apartamente de pe piaţa liberă, pe care să le transforme ulterior în locuinţe sociale. După subvenţionarea chiriei pentru persoanele nevoiaşe, municipalitatea a dat astfel undă verde achiziționării apartamentelor cu 1, 2 şi 3 camere, în cel mai scump oraș din România. Municipalitatea susţine că a luat această decizie după ce, anual, acordă în medie 15 locuinţe sociale în condiţiile în care numărul de cereri este de aproximativ 400 pe an.

În ședința de săptămâna viitoare, Primăria va aproba achiziționarea a două apartamente de pe strada Stephenson nr. 13 la prețul de 162.000 de euro.

„Se aprobă achiziția de pe piața liberă a imobilului situat pe strada Stephenson nr. 13 compus din pivniță, două camere, un hol, o bucătărie, o baie și o cămară de alimente cu suprafață utilă de 52,10 mp la prețul de 81.300 euro”, se arată în proiectul de hotărâre.

Pentru celălalt apartament de pe strada Stephenson nr. 13, în urma negocierilor, s-a stabilit un preț de 80.700 de euro.

Apartamentul nr. 2 este compus din 2 camere, un hol, o bucătărie, o baie, o terasă de acces, cu suprafață utilă de 54,90 mp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *