Shadow

A venit poliţia, te-a găsit şi ţi-a îndreptat puţin moaca

S-a dat liber la ură împotriva unei întregi etnii, acum, mai mult ca niciodată, de parcă nu era de ajuns că romii erau portretizaţi ca ţapul ispăşitor pentru răspândirea virusului, prin diferite articole Bucuria unor gadjei şi a presei. Încă un subiect de top.
Rahova sau Săcele, exact în momentul în care Dumnezeu ne spunea tuturor, prin Învierea Lui Isus Hristos, că trebuie să fim mai buni unii cu alţii, că trebuie să ne iubim aproapele ca pe noi înşine.
V-aţi bătut mulţi, ca descreieraţii, pe şmecherie, pe supremaţia din cartier şi aţi dat posibilitate unora, care, prin comentariile la transmisiunea în direct a prostiei voastre, au cerut moartea tuturor romilor. Nici eu şi nici alţii, nu putem permite derapajele grave ale acestor ne-oameni, mai ales dacă fac rău unei întregi etnii. Poliţia trebuie să aplice legea şi măsurile care se impun, inclusiv puşcărie, dacă fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte ca atare. Poliţia trebuie să aplice legea ferm, în astfel de situaţii, indiferent de etnie.
A venit poliţia, te-a găsit şi ţi-a îndreptat puţin moaca, ţi-a dat la ochi, să te vezi mai bine în oglindă, să înţelegi că trebuie să munceşti şi să îţi dai copiii la şcoală, ca să nu ajungă ca tine.
Am înţeles că “prietenia”, cu interes, dintre unii reprezentanţi ai statului şi infractori, dăunează grav liniştii şi ordinii publice.
Manevrarea politică a comunităţilor sărace în scop electoral,
Dacă vom mai continua, indiferent de context, de etnie, de religie, să mai luptăm unul împotriva celuilalt, Răul va triumfa şi România va pierde lupta cu normalitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *