Shadow

Doi vrajitori din Ploiesti au pacalit o romanca stabilita in SUA cu 400.000 de dolari. Stenograme din dosar

Doi membri ai unui clan de rromi din Prahova au fost obligati de judecatori sa-i plateasca unei romance stabilite in Florida (SUA) suma de 412.753 de dolari, bani pe care i-au obtinut in urma unei inselaciuni spectaculoase prin asa-zisa metoda a “ghicitului”.

Totul a inceput cu o cerere inedita, clienta de peste Atlantic voia un blestem care sa fie atat de puternic incat sa-l omoare pe fostul sot. Ce a urmat insa bate un scenariu de film hollywoodian. Banii sunt de negasit! Sutele de mii de dolari trimisi din SUA in Romania prin transferuri bancare in conturile escrocilor au fost scosi cash si, ca prin magie, au disparut la Ploiesti.

Detaliile despre acest caz apar intr-un dosar aflat pe masa judecatorilor Curtii de Apel Ploiesti. Magistratii judeca in acest proces cinci persoane, pentru inselaciune si santaj.

Este vorba de Elena-Laura Burtea- zisa “Mama Elena”, George Anghel Zatreanu – zis “Diamond” sau “Tamaduitorul George”, Suraj Anghel Zatreanu – zis “Suraj Americanu'” sau “Tamaduitorul Anghel Zavranov”, Maria Burtea – zisa “Mama Maria” si Lucian Mantu – zis si “Luci a lu’ Timisoara” sau “Clarvazatorul Lucian”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *