Shadow

Destine din linia întâi

 

Ce înseamnă să lucrezi sa fi Manager la 3.000000 De romii ai Partida Romilor Bucuresti pe unde trec sute de oameni zilnic,romii şi romanii care sunt speranţele dar şi alte detalii despre munca de birou Un manager ca Steliana Gheorghe cu abilităţi de comunicare dezvolta blanda poate să vorbească la fel de bine cum poate să asculte. Sau invers, ştie mai ales când şi cum să asculte înainte să vorbească.
Frumuseţe şi distincţie, pricepere şi dăruire alături de un minunat spirit de organizare – iată secretul unora dintre cele mai implicate femei al Partida Romilor din Bucuresti Steliana Gheorghe desi e romanca înpreuna cu echipa dansei un colectiv minunat de romănii de caracter si onoare care conduc destinela romilor din Romania care da viaţa societăţii. În general, faptele bune e bine să le ţii pentru tine, să nu te lauzi cu ele. Sunt romii multumiti şi interesanţi.de Steliana Chiar dacă nu-i place să vorbească despre acţiunile dansei în care s-a implicat şi se implică, nu da interviuri şi nu am putut sa o convin-g pe Steliana să ne povestească despre cazurile actiunile danseii
Bunătatea dansei este limbajul surdului. Pare o coincidenţă în esenţă, lucrarea păcatului tocmai în acest sens constă, în tradiţia filocalică.
Ne suportăm unii pe alţii numai pentru că toţi suntem nişte impostori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *