Rulada aperitiv

blatul:
5 oua
200ml smantana
4 linguri faina
1/2 gogosar rosu
patrunjel verde
: sare, piper, busuioc oregano

umplutura:
2 suluri de branza topita
2 fire carnati cabanos
felii se salam uscat crud

Intr-un vas bati putin ouale cu telul, adaugati smantana, faina si condimentele. Veti obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire.
Turnati compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, presarati gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde. Coaceti la 180 grade C timp de 10 minute, este gata foarte repede.
Daca in timpul coacerii se umfla si deformeaza, nu e nici o problema isi va reveni cand o veti scoate din cuptor.
Rasturnati cu grija blatul pe un prosop curat sau hartie de copt, ungeti rapid cu branza topita, distribuiti salamul si cabanosul, rulati strans cu grija pentru a nu rupe blatul…. eu m-am folosit de tava calda.
Inveliti rulada intr-un prosop curat si dati-o la rece 0 ora jumate maxim doua.
Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.