Război total. O femeie de etnie romă l-a amenințat pe Matteo Salvini. „Ţigăncuşo, păzea, vine buldozerul”

Ministrul de Interne a răspuns unei femei de etnie romă care l-a ameninţat cu moartea: Glonţ? Mai bine pregăteşte-te să primeşti buldozerul, draga mea ţigancă, apoi om mai vedea, i-a răspuns Matteo Salvi

Giornale au făcut un reportaj.

Cum se poate vedea din videoul femeia – care printre alte chestiuni se află în  arest la domiciliu –  a repetat fraza şi în alt moment: Salvini merită un glonţ în cap. Punct.

Dar ameninţarea – ignorată intenţionat (?!) de majoritatea media italiene – n-a trecut neobservată şi în decurs de câteva ore a sosit răspunsul liderilui Lega: ”Vi se pare normal că există o ţigancă dintr-un tabără de romi – construită ilegal şi abuziv –  la  Milano, o ţigăncuşă, să spună că Salvini are nevoie de un glonţ?”, a comentat vicepremierul pentru Skytg24.

Apoi a continuat cu furie: „Pregăteşte-te să primeşti buldozerele, draga mea prietenă, apoi mai vedem”. Liderul Lega a anunţat pe toate canalele posibile cu câteva săptămâni în urmă, că în decurs de o lună va dărâma toate cocioabele încropite de  către romi în toată Italia.

„Insulte, ameninţări cu moartea, vulgarităţi, fără ca presa de stânga şi drăguţii radicali-şic să se indigneze”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.