Shadow

Romul din Dolj recidivează cu o rugăciune în clopotniţă: „Să moară toţi românii şi să le rămână nevestele ţiganilor“

Un tânăr de 28 de ani din localitatea doljeană Cetate a urcat în clopotniţa bisericii şi s-a filmat în timp ce spunea o nouă rugăciune la fel de scandaloasă ca cea în care a fost protagonist acum câteva zile, atunci când cerea ca ţiganii să fie feriţi de virusul ucigaş şi doar românii să se îmbolnăvescă.

“Să moară toţi românii şi să rămână nevestele lor ţiganilor. Domnului să ne rugăm!”, a spus tânărul în timp ce trăgea de clopot şi se uita împrejur să nu fie prins de cineva.   Şi aceste imagini au ajuns în atenţia poliţiştilor doljeni. “Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la apariţia unei alte înregistrări video realizată de bărbatul de 28 de ani, din Cetate, în care acesta profera expresii de natură să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora. Întrucât, din verificările efectuate a rezultat faptul că una dintre filmări a fost realizată pe data de 5 aprilie a.c., pe lângă sancţiunea de 200 de lei aplicată conform Legii 61/1991, poliţiştii au mai aplicat o amendă în cuantum de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvant IPJ Dolj.

Şi aceste imagini au ajuns în atenţia poliţiştilor doljeni. “Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la apariţia unei alte înregistrări video realizată de bărbatul de 28 de ani, din Cetate, în care acesta profera expresii de natură să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora. Întrucât, din verificările efectuate a rezultat faptul că una dintre filmări a fost realizată pe data de 5 aprilie a.c., pe lângă sancţiunea de 200 de lei aplicată conform Legii 61/1991, poliţiştii au mai aplicat o amendă în cuantum de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvant IPJ Dolj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *