Shadow

S-au bătut cu Poliția de la un cal! Lupte în toată regula la Sibiu

Mai multe persoane, care se aflau pe marginea drumului public, unde participau la o tranzacție cu cai, au fost chestionate de un echipaj de poliție în legătură cu prezența lor în zona respectivă.

Ulterior acestei situații, persoanele în cauza au devenit violente și au aruncat cu pietre înspre polițiști.În ajutorul acestora au mai ajuns alte două echipaje iar bătălia a devenit una în toată regula, atacatorii de etnie romă folosint furci și topoare.

„La solicitările de păstrare a distanţei sociale adresate de către forţele de ordine care asigurau punerea în aplicare a măsurilor de distanţare socială, potrivit ordonanţelor militare de punere în aplicare a Decretului de instituire a stării de urgenţă pe teritoriul României, mai multe persoane au aruncat cu diverse corpuri contondente (pietre, bolovani, lopată etc.) înspre organele de ordine publică şi autovehiculele aflate în dotarea acestora.

Totodată, s-a mai constatat faptul că un inculpat a exercitat violenţe, prin îmbrâncire şi prindere de gât, asupra unuia dintre lucrătorii de poliţie, adresându-i totodată injurii”, spun procurorii de la Sibiu.

În cele din urmă, două persoane au fost reținute și urmează a fi prezentate în fața unui judecător pentru emiterea mandatului de arestare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *