Shadow

Când viaţa bate filmul. Povestea impresionantă a lui Marius Parno, un rrom care a absolvit trei facultăţi

Marius Parno este în prezent un om de afaceri din Zalău şi de 13 ani lucrează la diferite proiecte cu finanţare europeană. A absolvit trei facultăţi şi în prezent luptă pentru dezvoltarea comunităţilor de rromi. Însă, până să ajungă în acest punct al vieţii sale, Marius s-a confruntat cu multe greutăţi peste care a trecut cu ajutorul lui Dumnezeu. Am stat şi noi puţin de vorbă cu acest exemplu de ambiţie şi determinare pentru a-i afla întreaga poveste, de unde a început şi ce paşi a urmat pentru a ajunge la ceea ce este în prezent

Fie că ne place sau nu, firea omenească tinde să pună etichete asupra tuturor şi aşa ajungem să generalizăm cazuri singulare la nivel de grup sau comunităţi. Reporterii Ştirile din Sălaj vă prezintă un caz, un model, cum vreţi voi să îi spuneţi, al unui tânăr dintr-o comunitate de rromi care a reuşit să depăşească orice etichetă şi prejudecată şi a ajuns în prezent să fie un model pentru aceste comunităţi, dar nu numai.

Vorbim despre Marius Parno, un tânăr antreprenor din Zalău care s-a luptat cu greutăţile vieţii până să ajungă în acest punct al vieţii sale.

Ne-am gândit că este un exemplu care merită să fie mediatizat şi drept urmare, vă propunem în rândurile ce urmează să parcurgeţi împreună cu Marius Parno, povestea acestuia.

Cine este el? Cum a reuşit să se descurce în viaţă? Cum a absolvit trei facultăţi? Ce face în prezent? Ce îşi propune în viitorul apropiat?

Vom afla răspunsurile acestor întrebări, precum şi multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *