Shadow

Perioada de transferuri, în fotbalul românesc,pentru sezonul 2020-2021 a început în mod oficial

Chiar dacă actualul sezon fotbalistic, 2019/2020, încă nu a fost încheiat, din cauza pandemiei COVID-19, fiind împins până la jumătatea lunii august, pregătirea noii ediții a început oficial de astăzi, 14 iulie. Perioada de transferuri din această vară, pentru sezonul 2020/2021, a debutat de azi și se încheie la data de 5 octombrie.
Începând din data de 14 iulie, cluburile de fotbal pot începe să-și legitimeze noii jucători sau să înregistreze la FRF contractele prelungite cu actualii componenți ai lotului pe care îi doresc în pentru noua ediție de campionat.
”Începând de azi, 14 iulie 2020, cluburile din România pot legitima jucători pentru sezonul care urmează. Perioada de transferuri se va încheia la data de 5 octombrie 2020.
Situația generată de pandemia COVID-19 a dus la o serie de modificări și nu doar în ceea ce privește calendarul competițional. Astfel, în cadrul ședinței de Comitet Executiv din 25 iunie 2020 a fost aprobată noua perioadă de transferuri pentru sezonul viitor. În urma decalării calendarului competițional, aceasta a început azi și se va încheia la data de 5 octombrie 2020.
În urma acestei modificări, se păstrează totuși intervalul de 12 săptămâni, fiind vorba mai exact de 84 de zile, timp în care cluburile din România vor putea face transferuri”, a anunțat FRF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *