Shadow

Presa nu mai are valoare în România

Dacă aș începe prin a mă prezenta, aș spune simplu că suntem   cetatenii  romii și romani   ca santem  cetățean ghinionisti   în țara ,,lucrului bine făcut”.

Mi se spune adesea că sunt pesimist, însă neg acest lucru și, vin și spun că sunt mai degrabă un om revoltat, care privind cu proprii ochii la tot ce se întâmplă și vezi ca nu poți face nimic pentru a îndrepta lucrurile.mi-ar fi plăcut să fie o țară nu a ,,lucrului bine făcut”, ci o țară a moralității, a oamenilor demni și a oamenilor plini de căldura  că sa  făcut pact cu hoția; o parte a emigrat din țară precum gândacii de bucătărie, altă parte trăiește din ceea ce arunca europenii.

Oamenii politici pe parcursul acestor ani, din ’89 încoace, nu au avut nimic special nici cu poporul român și rom  și nici cu țara numită România, ci si-au urmărit propriul interes.

Intenția mea, atât prin aceste apariții TV  cât și prin intermediul articolelor scrise în presă,de ziarul VOCEA ROMILOR   este de a trage un semnal de alarmă că România se îndreaptă spre drumul spre nicăieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *