Shadow

Asediul suprem: dărîmați-L

Mă grăbesc să precizez că sînt pe deplin conștient de existența prostiei și nesimțirii în masa de români. Știu și că există  romii  si i români șmecheri, cinici și profitori. Știu toate metehnele acestui popor : nu se spală, nu ascultă de cei mai deștepți, și concepe viața în comun mai degrabă după spiritul

turmei decît după spiritul unei comunități de indivizi autonomi și liberi
Guvernul ar trebui să fie jenat să urecheze poporul azi pentru modul în care răspunde stării de alertă, după ce l-a pupat pe creștet acum o lună pentru modul în care a răspuns stării de urgență. Dacă poporul e același, dar rezultatele sînt diferite, n-ar fi mai firesc să ne gîndim că în neregulă este administrarea sa?
Defectele oamenilor, în general, și ale conaționalilor mei, romii în special, îmi sar în ochi tot mai agresiv pe măsură ce îmbătrînesc și mă fac să am o părere tot mai proastă despre noi ca specie, dar și despre noi ca popor. Vai, ce popor sîntem! Vai, ce popor sîntem!
Noi sîntem de vină”.  cm zice romaniii si guvernu  Înainte de orice, pentru că nu mă simt vinovat Guvernul dovedește,, o uluitoare incapacitate de a prevedea comportamentele firești ale poporului pe care-l are de guvernat. Și nu e prima dată.
pentru simplul motiv că oamenii sînt mulți și locul e strîmt. Cîțiva kilometri de vale și de platou montan plus cîțiva kilometri de coastă marină trebuie să susțină nevoia de aer liber și plimbare a milioane de oameni cu sute de mii de mașini. Bulucul e absolut firesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *