TVR 1 ȘI ROMII

TVR 1 ȘI ROMII
Expresia „Acum suntem toți jurnalişti. suna aiurea Fenomenul jurnalismului cetățenesc este cunoscut şi acceptat la scară largă drept o parte legitimă a sistemului media global. Şi cu toate astea, în ciuda graniței din ce în ce mai estompate dintre reporterii profesionişti şi cei amatori, rămâne o întrebare: cine este jurnalistul „adevărat” al zilelor noastre?
Oana Cretulescu și Bobe Ana Mria sant singurule jurnaliste de la emisiunea OPRE ROMALE din TVR, sant cele care va aduce în prim plan evenimente, activităţi ale ONG-urilor sau orice manifestări menite să faciliteze accesul tuturor la cultura comunităţii rome şi să ne ajute să înţelegem mai bine persoanele de această etnie.
“Opre Roma reprezintă modul prin care spunem şi arătăm lumii că şi noi, rromii, suntem oameni şi avem valorile noastre,Culturale iar meritul emisiunii este acela de a vi le prezenta. Şi noi putem fi croitori, sau educatori Nu pot să închei fără să vă spun că jurnaliștii adevărați nu pot fi infectați Covid 19 De ce? Pentru că un jurnalist adevărati existenți nu se iubesc nici între ei! Voi vorbi despre jurnalişti adevăraţi ca sa nu fiu acuzat că vorbesc de pe pereţi. Ştiu o groază de oameni jurnalistii care face presă din plăcere. Oana Cretulescu și Bobe Ana Mria Culmea, care face presă bine atÎt pentru rromi cat si pentru romanii Cu toţii au început să facă presă după Revoluţie mânaţi de gândul democraţiei şi a unei lumi lipsite de haimanale. să ne exprimăm liber. Să afle lumea cine ne sunt hoţii, cine ne sunt criminali mafioti Aşa cum a pornit Oana Cretulescu și Bobe Ana Mria au făcut şi fac presă doar bazânduse pe speranţa noastră că vorbele noastre scrise vor schimba lumea în bine. Ea vrea să creada că şi acum toţi cei care am ales această meserie mai cred în ceea ce credeam la începuturi. Eu pot spune liber, fără să ne fie frică de sistemul politic perpetuum corupt care e diferenţa dintre meserie şi hobby! proiectului jurnalistic profesionist: expertiză, datorie şi autonomie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.