Prostu Clasei a Ajuns Parlamentar

r
La şcoală dacă primeşti nota 2 te iau toţi colegii peste picior, profesorii te persiflează, chicotesc şi părinţii. Mai pe scurt, ajungi prostul clasei, de care râde toată lumea Că doar aşa te învaţă profesorii şi părinţii: dacă ai carte, ai parte.
… În sensul că este chiar recomandabil să fii prostul clasei. dupa ce ai crescut galigan Și să dublezi această ”calitate” cu ”pupă cur”, ”lingușitor”, ”duplicitar”, ”turnător”, ”oportunist”. Și devii membrul ideal de partid. Dacă ai toate aceste ”calități”, mai rupi câteva afișe prin campanie, mai decartezi pe la un șparlamentar și dai dovadă de slugărnicie și supușenie . Nu contează că te umpli de rușine când scrii două rânduri pe Facebook, că nu ai nici o treabă cu instituția la care tocmai ai fost pus director (scuze, ai luat concursul :))), . Păi doar ai primit ordin de la Partid să îi execuți că n-au cotizat! Și partidul e în toți și în toate.
Sunt oameni care se rătăcesc prin oraș, dar care sunt directori.
Sunt semianalfabeți cu aventuri prin Parlament.
Pe ce posturi să îi țineți în țară? Măturători? Paznici? ”Scafandri la IGO”? Că de la șef birou până la director Partidul are membrii săi, incapabilii săi, puturoșii săi, repetenții săi, cărora trebuie neapărat să le dea un post care să înceapă cu ”Director” sau măcar cu ”șef…”. Că doar n-au pupat în fund degeaba.
Toți sunt prezentați ca super profesioniști, mega specialiști, niște capacități extraordinare… pe care însă nici o multinațională,sau o conpanie nu iar angaja din VALCEA sau din afara județului, nu le-a făcut cu ochiul. Fiindcă acolo chiar este nevoie de oameni capabili.Nu de ”pupă cur”
– Partidul e în toți și mai ales în toate. El te face din prostul clasei director, din semianalfabet parlamentar,
Că așa-i în România, ”valorile” trebuie până la urmă să iasă la suprafață. Iar noi trăim vremuri în care ”valorile” sunt doar la Partid.unul regulează și altul gâfâie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.