DE CE ROMII TREBUI SA IASA IN STRADA

Nu mai incercati acolo unde e doar disperare, saracie si sila pentru modul in care guvernati!!! Nu pedepsiti un popor intreg care nu respecta regulile. Nu e vina oamenilor ca ati pus statul roman in genunchi si nu sunteti in stare de nimic!
Lumea a iesit in strada din disperare, din saracie si pentru ca s-a saturat de voi si de aberatiile voastre! Le-ati distrus locurile de munca! Le-ati tinut copiii fara scoala! Le-ati inchis afacerile! targurile saptamnale unde romani si romii cumparau haine second -hand pietele magazinele de unde sa platim rate la banca facturile de aceia consider ca si romii trebe sa iasa in strada pentru inchidere targurile saptamnale unde romii castigau un ban nu santem impotriva purtari masti si respectare regurilor Guvernanti ne a luat dreptu de a trai romanilor si romilor Oamenii simpli nu au slugi ca voi nenorocitilor
Oamenii simpli muncesc la ora la care voi inchideti magazinele! romii sa iasa in strada sa si strige
nemultumirea lor alaturi de frati lor romani nu mai stati in casa dragii romii
Solutia nu e cea cu care sunteti obisnuiti, aruncarea vinei pe altii. Solutia restrictiilor aberante introduse. voi este momentul ca presedintele Iohannis, cel care v-a incredintat aceasta guvernare esuata, sa revina de la plantat copaci si sa-si asume responsabilitatea!
.

Leave a Reply

Your email address will not be published.