Află dacă vei avea noroc la bani sau în dragoste

Se spune că fiecare persoană se naşte cu un destin, iar viaţa este o călătorie. Nu trebuie să fii om de ştiinţă ca să îţi dai seama că unele lucruri nu pot fi explicate, însă nici nu poţi ignora anumite semne divine
Abu Bakr al-Razi, 860 – 923, a fost primul care a publicat o lucrare despre aceasta metoda, intitulata „Cunoasterea liniilor mainilor”. Mai tarziu, au aparut noi lucrari despre chiromantie, in care se vorbeste despre trei linii fundamentale: linia vietii, linia inimii si linia capului. In functie de aceste linii, oamenii puteau sa afle informatii despre viata lor personala, despre evolutia lor profesionala sau despre durata lor de viata.In afara de cele trei linii, exista si cateva linii minore care iti pot furniza informatii importante: linia soarelui, linia lui Mercur si linia casatoriei. Foarte importanti sunt si „muntii”, sapte la numar, care corespund cu numarul planetelor cu care opera astrologia in antichitate. Astfel, se poate face o legatura intre chiromantie si astrologie.

De regula, trebuie ghicit in palma stanga, pentru ca aceasta reprezinta calitatile cu care se naste o persoana si poate oferi elemente despre destinul sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.