Ce cursuri vrea să urmeze Narcisa Birjaru. Câștigătoarea Chefi la cuțite vrea să se perfecționeze în bucătărie

Ce cursuri vrea să urmeze Narcisa Birjaru. Tânăra în vârstă de 24 de ani a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite. De asemenea, Narcisa Birjaru este prima femeie care câștigă marele premiu al reality show-ului. Deși mulți au criticat-o și au spus că nu merita să fie marea câștigătoare, Narcisa le-a demonstrat tuturor că nu bagă în seamă tot ce spune lumea și își vede de pasiunea sa: gatitul.

Ce cursuri vrea să urmeze Narcisa Birjaru. Câștigătoarea Chefi la cuțite vrea să se perfecționeze în bucătărie
Ce cursuri vrea să urmeze Narcisa Birjaru. Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu. Deși multă lume nu a fost de acord cu finala ediției și au criticat-o pe aceasta, Narcisa le-a dovedit tuturor că nu ascultă de răutățile din jurul ei și își vede de drumul ei. Tânăra, în vârstă de 24 de ani i-a sfătuit pe internauți să nu mai judece oamenii după imagine.

Totodată, câștigătoarea Chefi la cuuțite vrea să devină din ce în ce mai bună, așa că a decis să facă cursuri și să se specializeze în bucătărie. Narcisa vrea să urmeze o școală de gastronomie, pentru a se perfecționa în bucătărie. ”Îmi doresc să am un restaurant al meu, ca orice bucătar, dar iau lucrurile ușor și nu vreau să fac afirmații deocamdată, nu este momentul. Planul meu de viitor este să învăț cât mai mult în gastronomie, poate chiar să urmez și o școală profesională în domeniu și să devin din ce în ce mai bună”, a declarat Narcisa Birjaru.

Deși nu are cursuri în domeniu, Narcisa gătește foarte bine, iar acest lucru l-a învățat de la bunica și mama ei. Tânăra este conștientă că mai are de învățat multe lucruri, motiv pentru care vrea să se înscrie la cursuri pentru a deveni expertă în domeniu. Chef Cătălin Scărlătescu s-a numarat printre puținele persoane care au crezut în talentul Narcisei și a susținut-o până la capăt. Mai mult, acesta și-a propus să o angajeze în restaurantul pe care și-l va deschide în viitorul apropiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.