Shadow

Gunoaie adunate pe Someș la Gilău. Primarul Topan amenință. Comunitatea romă a adunat deșeurile

Comunitate romă din Gilău au colectat deșeurile de pe malul Someșului, într-o amplă acțiune de ecologizare. Primarul din Gilău, Gelu Topan, spune că cei care aruncă deșeuri riscă amenzi și chiar confiscarea mașinilor.

”CURĂȚENIE LA SOMEȘ. Vecinii noștri din zona Gater au fost harnici astăzi, au strâns deșeurile de pe malul Someșului. Le-am dat o mână de ajutor și noi, cei din Primărie.

S-au adunat peste 10 metri cubi de gunoaie, preluați de mașina de la Quatro Eco Salub. I-am felicitat pe toți participanții la acțiune, suntem mândri de conștiința lor civică.

Știm cu toții că deșeurile aruncate la voia întâmplării sunt o agresiune la adresa mediului, o amenințare pentru sănătatea noastră. De aceea, am solicitat Poliției Locale să fie intransigentă. Persoanele care vor fi depistate că aruncă gunoaie în rampe clandestine vor fi amendate, iar legea permite inclusiv confiscarea vehiculului cu care se transportă deșeurile. Nu vom face nicio concesie celor care depozitează gunoaie în păduri, pe câmpuri, pe marginea drumurilor sau pe malurile apelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *