Connect-R, atac dur la mama lui Culiță Sterp. Ce are de împărțit cu biata femeie: ”Așa ceva?!”

Connect-R, atac dur la mama lui Culiță Sterp. Faimosul artist nu s-a mai putut abține și a spus tot. Ce l-a deranjat pe Connect-R la mama Geta și care a fost replica acestuia vizavi de remarca rasistă pe care a făcut-o părintele lui Culiță Sterp vizavi de Jador și comunitatea din care acesta face parte. Dezamăgit de cuvintele femeii, Connect-R a făcut un apel către fanii săi.

Connect-R, atac dur la mama lui Culiță Sterp
Mama lui Culiță Sterp a fost acuzată de rasism, după ce a făcut anumite comentarii răutăcioase la adresa lui Jador, jignind comunitatea rromă. Artistul Connect-R nu s-a mai putut abține și a intervenit în scandalul pornit de mama Geta. Cântărețul a rămas șocat de mentalitatea femeii, spunând că nu este posibil ca asemenea lucruri să se întâmple în anul 2021.
Connect-R a distribuit, în mediul online, un clip în care mama lui Culiță Sterp vorbește urât despre persoanele de etnie rromă. Mama Geta s-a apărat spunând că a făcut acest lucru deoarece și fiul ei a fost atacat, la rândul său. Connect-R a simțit nevoia să vorbească public despre acest incident, făcând și el parte din comunitatea rromă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.