Femeile lor în fiecare zi sunt două fuste și șorț

Femeile poartă încă două fuste și șorț. Se crede că o femeie de la brâu în jos „murdar“ și „necurat“. Atingerea de fusta ei este capabil să „spurce“ nu doar orice obiect, ci și uman. Prin urmare, fusta inferior este considerat necurat, ca atinge femeia, a doua este de asemenea considerat murdar, ca un fund pic pătată. Curățați-l considerat doar un șorț. El poate fi atingerea, rezemați feluri de mâncare, ștergându mâinile pe

11 particularitățile naționale ale romilor, nu înțelegem
Ei au curtea interioară
În cazul unui litigiu venit dragă romi, care ascultă argumentele părților și contra. Țiganii este un moment important de normalizare a relațiilor, și nu este supusă publicitate. Penalitățile pot fi foarte diferite. Una dintre cele mai grave – „a dat 24“. Gypsy Vinovată forțat să părăsească comunitatea și dau să-l 24 de ore.

11 particularitățile naționale ale romilor, nu înțelegem
Ei jura în sicriu
Țiganii sunt foarte importante ritual promite să-și dovedească nevinovăția. Cele mai frecvente Jurământul – pe pictograma. Cele mai rare și mai greu de rezolvat situații – un jurământ în mormântul său (în Kelderari). În cazul în care romii doresc să demonstreze că nu este vinovat, atunci el face un sicriu special, în care el trebuie să se întindă și să spună un jurământ. Se spune că în cazul în care se află în prezent, minciuna el a fost în curând în sicriu.

11 particularitățile naționale ale romilor, nu înțelegem
Copiii lor economisi bani pentru funeraliile părinților lor
Înmormântarea este în mod tradițional bogat în romi. Uneori, copiii sunt o economie de bani pentru înmormântare părinți, care la acel moment încă în viață și bine câțiva ani. Dacă moartea a venit pe neașteptate, rudele vor fi după înmormântare pentru a strânge bani pentru o piatră de mormânt demn. Specială „chic“ este considerat un monument de piatră cu un portret al persoanei decedate la înălțimea lui completă.

11 particularitățile naționale ale romilor, nu înțelegem

Leave a Reply

Your email address will not be published.