Sunt romă, am fost vândută pentru căsătorie la 12 ani și totuși îmi iubesc familia

În liceu, am luat 9,50 la un test, iar profesoara a zis că-mi pune nouă, nu zece. Îmi spunea că n-am cum să învăț, pentru că sunt țigancă. Iar țiganii merg în parcare la Carrefour și fură bani.”
Am fost vândută la 12 ani pe 50 de mii de euro
La 12 ani am fost dată spre căsătorie pentru 50 de mii de euro și probabil oricine aude asta se întreabă cum e să-ți vinzi copilul pentru bani. Dar la ai mei n-a fost niciodată problema banilor. Doar se temeau că voi rămâne nemăritată sau voi ajunge cu unul dintr-o familie care duce fete la produs, pentru că la noi, umblă vorba că toți băieții buni sunt dați de mici. Dacă ajungeam într-o astfel de familie, riscam să fiu bătută, înjurată, înșelată, sclavă la rudele băiatului.

Pe Marius (numele a fost schimbat), băiatul căruia i-am fost vândută, îl cunoșteam de când eram mică. Eram vecini și se vedea că mă place. Pe noi, fetele, părinții nu ne lăsau niciodată să mergem singure pe stradă, așa că ieșeam doar când ieșea și mamaia la poartă. Marius se ținea mereu după mine. La o pomană, părinții lui au venit la ai mei să mă ceară: „Băiatului nostru îi place de fata ta și suferă!”. Avea 13 ani, dar suferea. Voiau să mă cumpere, să mă crească până la 18 ani și atunci să facem nuntă, dar tata n-a fost de acord. A zis că putem să ne vedem și să ne cunoaștem, dar să stau la mine acasă până atunci. Oricum n-aveam voie să întreținem relații sexuale. Și nici să ne sărutăm, de teamă că asta duce la altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.