Shadow

Valeriu Gheorghiţă a transmis un mesaj pro vaccinare în limba romani, adresat comunităţilor de romi din România

Colonelul Valeriu Gheorghiţă a transis un mesaj în limba romani în cadrul emisiunii „Din viaţa romilor”, unde a răspuns la mai multe întrebări despre răspândirea noului coronavirus, şi a explicat de ce vaccinarea este o măsură de prevenţie esenţială pentru sănătatea publică. Invitat a fost şi Iulian Paraschiv, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi care a făcut public mesajul coordonatorului campaniei de vaccinare.
„Nu te teme! Nu e nimic rău! Hai să facem vaccinul!”. ”În calitate de preşedinte al ANR, îi mulţumesc d-lui Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, pentru implicarea în campania ANR, prin care încercăm să informăm corect şi complet pe cât mai mulţi romi despre campania de vaccinare. Mesajul în limba romani al d-lui Valeriu Gheorghiţă, care s-a alăturat campaniei de informare a ANR, încearcă să elimine fricile romilor legate de vaccin”, a explicat Iulian Paraschiv, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Romi. Mesajul în limba romani poate fi ascultat şi pe pagina de Youtube Partida Romilor Pro-Europa, la aproximativ 1:20.00 în clipul cu emisiunea
Luni, de la ora 13.00, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, împreună cu Valeriu Gheorghiţă şi cu secretarul de Stat Raed Arafat vor discuta online cu 1.000 de romi din administraţia publică şi din comunităţile de romi, cărora le vor răspunde la toate întrebările legate de vaccinare, anunţă Paraschiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *