Shadow

Răzvan Dima: Memorabil a fost atunci când împreună cu câțiva prieteni am pornit spre satul Ceuaș să documentăm schimbul de experiență între doi muzicieni francezi și muzicanții romi

Îi place să trăiască sub cerul liber și să fie cât mai aproape de natură pentru că îi datorăm respect, la fel cum ea ne oferă libertate, crede fotograful și film maker-ul Răzvan Dima. De obicei își lua un bilet doar dus și rucsacul cu sculele de fotografiat sau filmat, până acum 2 ani când a decis să se bage și în afaceri, la cârma unui bistro vegan din Constanța. Doar că munca în horeca nu face casă bună cu spontaneitatea de care ai nevoie când te înhami la un proiect artistic.

Prin fotografie m-am apropiat de oameni. Nu mai pot fotografia un necunoscut fără să schimb o vorbă cu el și dacă e rost să-i aflu povestea cu atât mai bine.

În prezent, Răzvan lucrează la un proiect foto despre litoralul românesc și un film documentar în jurul fabricii de sticlă Avrig. L-am făcut să lase camera jos pentru a ne spune în scris despre aventura lui în lumea fotografiei și a filmului.

Cum ti-ai descoperit pasiunea pentru fotografie & video
Am luat contact cu arta fotografică încă din copilărie, bunica mea era fotograf pe atunci. Pot spune că am copilărit în camera obscură ajuntând-o la developatul și măritul filmelor. Apoi colecția mamei de reviste Beaux Arts pe care le primea de afară la începutul anilor 90’ și galeria de artă Amfora unde obișnuiam să-mi petrec vremea atunci când mama picta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *