Shadow

Nicoleta, abandonată în spital la naştere, şi-a descoperit familia naturală după 26 de ani. Tatăl: “S-a născut bolnavă și am lăsat-o, suntem vinovați”

Copiii pierduţi ai României se încăpățânează să nu rămână uitați. Așa începe povestea miilor de tineri abandonați în orfelinate sau spitale chiar din prima zi de viață. De casă îi mai leagă doar un certificat de naștere pe care, de multe ori, nici nu apare numele părinților biologici. Se încăpățânează, totuși, să-și caute rădăcinile. Este și cazul Nicoletei, rom din Târgoviște care și-a văzut pentru prima dată familia după 26 de ani.Nicoleta a fost adoptată în Statele Unite când avea doar trei ani. A crescut în New Jersey, a mers la școală și și-a făcut o carieră în media. N-are nicio amintire din locul în care s-a născut. Toate cele câteva poze pe care le poartă cu ea peste tot, într-un album, vorbesc despre copilăria ei departe de România.
ACASĂ
»
EVENIMENT
»
Nicoleta, abandonată în spital la naştere, şi-a descoperit familia naturală după 26 de ani. Tatăl: “S-a născut bolnavă și am lăsat-o, suntem vinovați”
VIDEONicoleta, abandonată în spital la naştere, şi-a descoperit familia naturală după 26 de ani. Tatăl: “S-a născut bolnavă și am lăsat-o, suntem vinovați”
De Redactia Observator la 28.02.2022, 20:59

Copiii pierduţi ai României se încăpățânează să nu rămână uitați. Așa începe povestea miilor de tineri abandonați în orfelinate sau spitale chiar din prima zi de viață. De casă îi mai leagă doar un certificat de naștere pe care, de multe ori, nici nu apare numele părinților biologici. Se încăpățânează, totuși, să-și caute rădăcinile. Este și cazul Nicoletei, o româncă din Târgoviște care și-a văzut pentru prima dată familia după 26 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *