Shadow

De ce a refuzat Bănel Nicoliță să lucreze cu Marius Șumudică: „Îmi oferea 5.000 de euro”

Fost mijlocaș la FCSB, Poli Timișoara sau Saint Etienne, Nicoliță a dezvăluit că a refuzat să semneze cu Astra pentru că antrenorul de atunci, Marius Șumudică, și alți jucători susțineau Rapi
Mai contează banii? Am pus suflet, m-am dus cu inima la Făurei. Toată familia mea a stat lângă echipă. Am fost singurul nebun, singurul nebun, care și-a băgat banii lui. Câți patroni fac asta? Eu am plecat de jos și iubesc fotbalul. Mama le dădea să mânânce celor 30 de jucători, iar 4-5 dintre ei dormeau în casa mea, construită din banii de la Steaua”, a spus Nicoliță la Realitatea Sportivă.

Crescut la Dacia Unirea Brăila, Nicoliță a trecut pe la Poli Timișoara, FCSB, Saint-Etienne, Nantes, Viitorul, ASA Tg. Mureș și Aris Limassol. CS Făurei a fost ultima echipă a lui Nicoliță, care a fost și finanțator la clubul din orașul natal.
Am pierdut o căruță de bani. Când m-am dus la Făurei, am avut oferte de la alte echipe. Am avut ofertă de la Astra, când era domnul Șumudică.

Știi de ce nu m-am dus? El era rapidist. Și mai erau vreo 6 jucători rapidiști. Așa am considerat eu, că nu pot. Astra mi-a oferit 5.000 de euro salariu. Nu m-am simțit confortabill. Șumudică e un rapidist convins și nu am putut să merg. Dar am zis că nu vin și că merg la Făurei. Am mers la Făurei și am băgat bani.

Omul e foarte dulce, mi-a vorbit foarte frumos. Și-a dorit foarte mult să merg acolo. Mi-a zis «Te doresc foarte mult la echipă», iar eu am spus «Te rog frumos, crede-mă, nu pot să vin».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *