Shadow

Ne Iese la Iveală Prostia Omenească

Nicăieri nu iese la iveală prostia omenească la fel de bine ca în bătăile din trafic. Omul, ființă proastă în esența lui, a mers pe burtă sute de de mii de ani. Nimeni nu i-a observat lipsa de inteligență. observație despre drobul de sare, dar nu era nimic tragic. consideri prost de-a binelea. Până când, într-o bună zi, printr-o întâmplare, s-au inventat .Mașinile s-au fabricat în număr tot mai mare, s-a dezvoltat un întreg sistem rutier, cu reguli și sancțiuni.
Pentru că au apărut curând bătăile în trafic, care bătăi au arătat cât de prost este de fapt omul, Pe scurt, situația stă cam așa: n-ai nici un motiv să te dai jos din mașină ca să te răfuiești cu cineva care ți-a tăiat calea sau care nu ți-a dat prioritate. Bătăile în trafic n-ar trebui să existe. Poate că a mers prea încet în fața ta sau prea repede în spatele tău. Poate că a pus o frână care te-a speriat sau s-a băgat în față de pe o străduță fără să se asigure.
N-ai nici un motiv să riști o bătaie sau un dosar penal pentru că nu ți-a dat prioritate un necunoscut pe care n-o să-l mai vezi niciodată.
De parcă omul care ți-a tăiat calea azi o să te țină minte și-o să facă la fel și mâine, până când n-o să mai poți merge deloc pe stradă și-o să mori cu Codul Rutier în mână.
2 comentarii
Marcela Maria
Foarte adevărat
Răspunde23h

Diamant Ziaristu
1 mai la 14:50 ·
Distribuit pentru: Public

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *