Shadow

Un rasist german de 17 ani a omorât în plină stradă o femeie din România, pentru că era de etnie romă

Un rasist german de 17 ani a omorât în plină stradă o femeie din România, pentru că era de etnie romă
Un rasist german de 17 ani a omorât în plină stradă o femeie din România, pentru că era de etnie romăUn rasist german de 17 ani a omorât în plină stradă o femeie din România, pentru că era de etnie romăUn rasist german de 17 ani a omorât în plină stradă o femeie din România, pentru că era de etnie romăUn cetăţean german de 17 ani a omorât în plină stradă o femeie din România, invocând motive rasiale
Un tânăr în vârstă de 17 ani, cetăţean german, a fost reţinut pentru că a omorât-o pe o localnică de 74 de ani din Mediaş, marţi, la amiază, în plină stradă. Adolescentul a invocat “motive legate de rasă”.
Informaţia a fost confirmată de prim procurorul adjunct al Pachetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu, Ruginosu Mihaela, printr-un comunicat de presă.
Victima, o femeie în vârstă de 74 de ani a fost găsită cu gâtul tăiat de alţi trecători, care au cerut ajutor la 112. Echipajul de la Ambulanţă a încercat resuscitarea femeii, însă a fost nevoit să-i declare decesul, scrie Agerpres.

Localnica din Mediaş a fost omorâtă în plină zi în timp ce ducea gunoiul. Acesta a motivat că a ucis-o pentru că era de etnie romă, a transmis adevarul.ro.
Victima mergea cu gunoiul la tomberoanele din zona unor garaje aflate în spatele blocului în care locuia, când a fost atacată. Criminalul a fugit apoi rapid de la locul faptei, fiind găsit după câteva ore bune de căutări, la Dumbrăveni, unde locuia.

“În data de 13.04.2022, ora 2,45, procurorul criminalist a dispus reţinerea unui minor, cetăţean german, în vârstă de 17 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor, cu reţinerea circumstanţei agravante a comiterii faptei pentru motive legate de rasă, faptă prevăzută de art. 188 alin.1, cu aplic. art.113 alin.3 şi art. 77 lit.h Cod penal”, se precizează în comunicatul Pachetului de pe lângă Tribunalul din Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *