Ingrediente
1kg cartofi
1 canat telina tocata
1kg muschi tiganesc, taiat fasii
1/4 cana patrunjel tocat
2 linguri ceapa tocata
2 linguri marar tocat
3/4 cana iaurt degresat
1 lingura suc de lamaie
1 lingura ulei
1/2 lingurita sare
piper
2 oua fierte, tari
Mod de preparare
1. Se pun cartofii intr-o cratita mare, se acopera cu apa si se fierb, 12 pana la 20 de minute, in functție de marimea lor. Se scurg si se lasa sa se raceasca timp de aproximativ 15 minute.
2. Cand cartofii sunt suficient de reci, se taie in bucati mici si se pun intr-un castron mare de salata.
3. Se adauga telina, sunca, patrunjelul, ceapa si mararul la cartofi. Se amesteca, apoi se adauga iaurt, suc de lamaie, ulei, sare si piper. Se amesteca si se adauga oul fiert, taiat bucati. Se serveste la temperatura camerei.