Rromul miliardar din Marea Britanie: “M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat țigan din Marea Britanie”

Afacerea sa a devenit atât de profitabilă încât Alfie crede că va ajunge la 108 parcuri până la sfârșitul anului – și va deveni miliardar odată ce va atinge acest obiectiv.

Cel mai bogat țigan din Marea Britanie

Alfie, care s-a născut în apropiere de Leicester într-o rulotă pe marginea unui drum în timpul unui viscol, a primit o ofertă de 950 de milioane de lire sterline pentru afacerile pe care le-a fondat, dar a refuzat.

Cu afacerile în așteptare, gata să fie lansate și cu contractele deja în derulare, el crede că firma sa ar trebui să încheie anul cu 800 de milioane de lire sterline și, în funcție de cum va merge piața, va avea active uriașe de 1 miliard de lire sterline.
Chiar dacă oferta pe care a primit-o l-ar fi făcut miliardar, Alfie, care valorează 700 de milioane de lire sterline, conform ultimei liste Sunday Times Rich List, a decis să refuze oferta și să își cheltuiască o parte din avere pe un elicopter nou.

Elicopter de 4,5 milioane de lire sterline

El a cheltuit suma uluitoare de 4,5 milioane de lire sterline pentru un elicopter nou-nouț – care este proiectat de Aston Martin – și este doar unul dintre cele 15 care au fost realizate vreodată.
Elicopterul ACH130 are șapte locuri, un sistem GPS de înaltă performanță și o înregistrare potrivită: G-YPSE.
Dar, în ciuda faptului că știe să zboare, el a ales să angajeze un pilot după ce s-a prăbușit cu un elicopter atunci când exersa decolarea și aterizarea cu instructorul său.
În timpul unui incident a rămas blocat în iarbă, iar în celălalt pe o placă de beton, deoarece a alunecat pe o parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.