Shadow

Scandal uriaș în Italia. Tensiunile dintre clanurile de romi au ajuns și la ministrul de Interne. „Scene demne de vestul sălbatic”

După ce o mașina a unei familii de români a fost incendiată în Milano, a pornit un scandal monstru între clanurile de romi români și romi bosniaci. Italienii consideră că doar autoritățile pot să oprească cearta.

Mașina unei familii de români a fost incendiată în Milano. Nu este primul scandal dintre clanurile de romi români și romi bosniaci, iar italienii care stau în clădirile din apropiere au ajuns la capătul puterilor. Oamenii cer de urgență ajutorul autorităților sau a ministrului de Interne.

Scandalul a început vineri noapte într-un cartier de la periferia orașului Milano, atunci când 60 de oameni au ieșit în stradă cu bâte, răngi și topoare. Este vorba despre romii români și romii bosniaci care își dispută un teritoriu. Aceștia au rănit o femeie și doi copii, iar mai multe mașini au fost distruse complet.

Un autoturism a fost incendiat în parcarea clădirilor Aler din via Bolla, în zona Gallaratese, în seara zilei de sâmbătă, 11 iunie. Potrivit publicației Milano Today, tensiunea a început după ce șaizeci de persoane din „clanuri” rivale s-au luat la bătaie cu bâte de metal. Aceștia luptă pentru clădirile din apropiere.

Incident uriaș in Milano
Autoritățile din Italia au ajuns la fața locului cu mașini blindate și echipamente antirevoltă. Sâmbătă seară, o mașină a ars complet. Oamenii legii spun că este vorba despre o răzbunare a clanului rival. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, iar polițiștii caută vinovatul.

Consilierul municipal Silvia Sardone solicită primarului să facă o solicitare imediată pentru un echipaj fix poliție în zonă, iar oamenii cer ajutorul ministrului de Interne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *