INGREDIENTE
- 2 cotlete de porc
- 200 g ciuperci
- 100 g muschi tiganesc sau sunca taraneasca
- 1ceapa
- 1 pahar cu vin rosu
- 1 cutie rosii in bulion
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 frunza de dafin
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita boia iute
- 3-4catei de usturoi
- 2 linguri faina
- 3 linguri ulei
- sare
Cotletele usor batute,condimentate,le trecem prin faina,le prajim putin si le scoatem pe farfurie;
in uleiul ramas calim muschiul taiat suvite,le scoatem si le ele apoi calim ciupercile feliate adaugand putin ulei daca nu a mai ramas si le scoatem dupa ce a scazut apa din ele
calim apoi ceapa tocata marunt,adaugam vinul,lasam sa fiarba pana se evapora alcoolul,adaugam rosiile pasate si lasam sa fiarba pana scade;adaugam aici dafinul,cimbru,boia,carnea,2cani cu apa,mai condimentam dupa gust,acoperim si lasam la foc mic 30-40min;
dupa acest timp,adaugam ciupercile,muschiul,usturoiul pisat,putina verdeata si dupa 5 min oprim focul si servim cu orice garnitura doreste fiecare.