Shadow

Liviu Dragnea dă lovitura acasă la Iohannis! Cutremur total pe scena politică

Partidul lui Liviu Dragnea a încheiat un protocol de colaborare politică cu o importantă asociație din Sibiu, care are reprezentanți în toată țara. La evenimentul respectiv au participat Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea face mișcarea momentului! Tocmai a încheiat un protocol de colaborare politică. Este fără precedent
Concret, Partidul Alianța pentru Patrie (APP), susținut de Liviu Dragnea, a încheiat un protocol de colaborare politică cu o importantă asociație creștină a romilor din Sibiu, acesta având reprezentați la nivelul întregii țări.

Protocolul prevede ca romii să susțintă politic Partidul Alianța pentru Patrie ”în toate comunitățile în care au reprezentativitate”, în timp ce romii vor primi o funcție de vicepreședinte în fiecare organizație județeană a partidului.

De asemenea, ei vor putea desemna candidați la funcții de consilieri locali, cu mențiunea că romii care obțin funcții trebuie să devină membrii de partid. În plus, acolo unde APP va avea președinte în Consiliul Județean sau Prefect, acesta va numi un consilier pentru problemele romilor.

Nu în ultimul rând, la guvernare va exista un consilier de stat al romilor, dar și un consilier pentru romi la cabinetele Ministerului Familiei, al Muncii, Mediului, Internelor și Educației.

După ce protocolul de colaborare politică a fost semnat, cei prezenți la eveniment, printre care și fostul lider PSD, Liviu Dragnea și fostul secretar general al social-democraților, Codrin Ștefănescu, au dat drumul la muzică și la dans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *