COTLET TIGANESC

5 cotlete de porc (eu am folosit ceafa)
2 cepe (am pus si 2 fire de ceapa verde)
1 lingura faina
2-3 linguri de bulion
1 ardei
50 ml vin alb sec
150 ml supa de carne
80-100 g sunca fiarta
1 castravete murat
2-3 catei de usturoi
sare, piper, boia
Cum se face:
Cotletele se sareaza si se pipereaza, se pune putin ulei si se dau la cuptor
pana sunt aproape gata.IMGP1325 1 – COTLET TIGANESC
Ceapa se taie marunt si se prajeste in putin ulei. Se presara faina.
Se adauga ardeiul taita fasii, sosul de rosii si se stinge cu vin si cu supa de carne
(sau apa cu cub knorr).
Se sareaza, si se lasa sa fiarba cca 5 minte.
Se adauga usturoiul zdrobit si se mai lasa pe foc cca 2-3 minute

Sosul se toarna peste cotletele scoase de la cuptor si se da din nou tava la cuptor
pt cca 10 minute la foc potrivit.

Scoatem tava si punem deasupra castravetle murati si sunca taiate fasii
si mai dam la cuptor pentru inca 10 minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.