Anul Iepurelui incepe. Ghicitorii vad revolte, catastrofe, piete prabusite

Anul Iepurelui trezeste in imaginatia fiecaruia dintre noi scene cu animalute dragalase, pufoase, care rontaie permanent un morcov. Prezicatorii din Asia spun insa ca anul care incepe, cel al Iepurelui de Metal, nu va fi nici pe departe unul prietenos.
Printre predictiile cele mai importante din acest an se numara amenintarile teroriste, tensiunile continue intre China si Statele Unite ale Americii, catastrofele naturale peste tot in lume si o tendinta fluctuanta a pietelor globale.
Pe plan economic, spune el, lumea intreaga se va confrunta cu o posibila prabusire a pietelor de actiuni, spre jumatatea anului: “Oamenii cred ca Anul Iepurelui este foarte bland, dar nu va fi un an pasnic sub nicio forma”, spune Yong. “Nu va fi un an bun. Vor fi multe conflicte in lume”.
Pietele financiare vor fi inselatoare in special in lunile aprilie, iunie si octombrie, iar investitorii ar trebui sa dea dovada de prudenta.

Tensiunile dintre China si SUA vor continua, spune si Peter So, din Hong Kong, considerat a fi si el prezicator. Omul adauga chiar ca liderul chinez Hu Jintao ar avea un avantaj in fata presedintelui Barack Obama in timpul confruntarilor dintre cei doi.

Astrologul Peter So mai prevede o epidemie grava in Coreea de Nord, care va necesita ajutoare internationale. Totodata, tari precum SUA, Canada si Taiwan vor suferi de pe urma unor “capricii climatice” si catastrofe naturale, potrivit astrologului Alion Yeo.

Bursele chineze vor prospera

Potrivit Financial Times, care citeaza din maestrul Cue Philip Chow, un recunoscut practicant al artei feng shui, scrie ca Anul Iepurelui va fi activ, energic, imprevizibil si hipersensibil. Pietele chinezesti se vor comporta insa cam la fel ca pana acum – adica trebuie sa ne asteptam la niveluri ridicate de volatilitate, explica Chow.

Pentru jucatorii la bursa, o privire atenta asupra fiecarui sector in parte este un “must” anul acesta. Metalul si apa sunt temele dominante – asa ca la mare cautare vor fi marfurile transportate pe mare, companiile aeriene. Dar atentie, spune Chow – mineritul nu inseamna metal. Minele de carbune intra in categoria lemnului si nu sunt recomandate investitiile in aceste sectoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.