Shadow

Polițiștii arădeni au explicat copiilor din comunitățile vulnerabile care sunt riscurile consumului de droguri, tutun și alcool

În această perioadă, la Centrul de Vizitare Lunca Mureșului, copiii din centrele de zi din Ineu, Botfei și Pâncota au fost vizitați de polițiștii Biroului Siguranța Școlară și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Activitățile au fost interactive, copiii având ocazia să vizioneze materiale video despre efectele consumului de alcool, tutun și droguri. La finalul vizionării, copiii au avut ocazia să povestească cu polițiștii și asistenții sociali, primind răspunsuri la toate întrebările.

Activitatea a fost derulată în cadrul proiectului VIP – PLUS “Voluntariat – Inițiative – Profesionalism pentru calitate în serviciile de zi destinate copiilor din comunitățile vulnerabile”, derulat de Fondul Român de Dezvoltare Socială, prin programul Programul Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor, finanțat prin Granturi SEE & Norvegiene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *