Jandarmeria RECRUTEAZĂ! Se caută 700 de recruţi pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Alexandru Vaida Voevod”Cluj anunţă că jandarmeria face recrutări. 700 de tineri se pot înscrie pentru sesiunea de admitere octombrie-decembrie 2022.

În perioada 21 octombrie – 4 noiembrie, tinerii care doresc să îmbrace uniforma militară se pot înscrie la una dintre instituţiile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, sesiunea de admitere octombrie-decembrie 2022, a anunţat biroul de informare al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Alexandru Vaida Voevod” Cluj. 

Cererile de înscriere se depun exclusiv online până în data de 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor în volum complet este 17 noiembrie 2022, de luni pana vineri, în intervalul orar 09.00 – 15.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, strada Năvodari nr. 15, Cluj-Napoca.

·  350 locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani  (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi);

·  350 locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi).

Susținerea probei eliminatorii de evaluare a performanței fizice la sediul Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.