Ai fost victima unei vraji? Iata cum poti afla daca ti s-au facut farmece

Superstitiile romanilor sunt alimentate de credinta ca oamenii bisericii, misticii sau alte persoane cu puteri miraculoase au capacitatea de a face vraji capabile sa faca mult rau. Dar cum poti afla daca intra-adevar ti-a fost facuta o vraja?

Neoficial, pentru oamenii bisericii „simptomele” unei vraji facute prin intermediul diavolului includ zgomotele neobisnuite in casa, ate si sarme pe praguri, animale negre sau rosii, lumanari negre, pete pe haina etc.

Altii spun ca semn de vrajitorie este sa gasesti un obiect n mijlocul casei, cand nu avea ce sa caute acolo, iar altii vorbesc despre dureri si tiuituri in urechi. Acestia din urma sunt perfect tratabile la medic si au si nume stiintific, deci nici nu ar trebui sa mai fie asa misterioase.

Misticii explica altfel de simptome atunci cand vorbesc de asa zisele „atacuri energetice”, iar majoritatea sunt perfect explicabile prin probleme medicale.

Zgomotele din casa sunt, adesea, puse pe seama vrajilor, dar, de cele mai mutle ori, s-a demonstrat ca sunt cauzate de instalatii defectuoase, de diferente de presiune la apa sau de mobilier foarte vechi.

o

Leave a Reply

Your email address will not be published.