Shadow

Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de nuntași romi din Spania. Patru persoane au murit și alte patru au fost rănite

Patru persoane au fost ucise şi alte patru au fost grav rănite, duminică dimineaţa, când un şofer a intrat cu maşina într-un grup de persoane care participau la o nuntă de romi de lângă Madrid, Spania.  

Incidentul a avut loc în faţa unui restaurant, în Torrejón de Ardoz, la 25 de kilometri nord-est de capitala Spaniei, unde se defăşura nunta unei familii de romi, a informat postul de televiziune RTV, citând surse din cadrul poliţiei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției a declarat pentru AFP că în mașină se aflau trei persoane, care ulterior au fost arestate. Potrivit presei spaniole, ar fi vorba despre un tată şi cei doi fii ai săi. Anchetatorii caută o a patra persoană care ar fi putut fi implicată în acest incident violent.

Când am ajuns la faţa locului, am găsit patru persoane decedate cu fracturi multiple. Patru persoane rănite grav, care prezentau traumatisme craniene şi fracturi la ambele membre, au primit îngrijiri medicale”, a declarat pentru presă Carlos Polo, şeful serviciilor de urgenţă din Madrid, conform Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *