Shadow

DECÎT RAZBOIU CU SCHENGEN MAI MIȘTO-I CU BULGARI

Nici n-am apucat să ne ridicăm izmenele după ce ne-au tras-o austriecii și olandezii, că-i și amenințăm triumfători pe austrieci că au împuțit-o cu noi. Pe olandezi i-am iertat de amenințări, că ei, săracii, aveau ce-aveau cu bulgarii, nu cu noi. Altfel, patrioate cum le știm, florăresele noastre erau pregătite să boicoteze lalelele

Ceea ce ar însemna că ne unim cu ei după ce secăm Dunărea, cum era să facem cu Milcovul cînd ne-am unit cu Moldova. Emoționant, de-a dreptul înălțător! Punem de-o federație cu două capitale – una la București, cealaltă la Sofia, dacă nu cumva trîntim o capitală nouă pe malurile Dunării, care se va numi GiurgiuRuse, cum au procedat ungurii cu Buda și Pesta, încît nici noi nu vom mai ofta după Balcic, nici ei după Dobrogea. Vom produce castraveciori murați româno-bulgărești, parfumul lor de trandafiri va deveni românobulgar într-un cuvînt, mititeii noștri vor deveni și mititeii lor, iar corupția românească va căpăta noi și nebănuite valențe cînd va ajunge soră cu corupția bulgărească.

Altminteri, politicienii noștri care au treabă cu intrarea României în Schengen fac ce fac de mult. În loc să demisioneze, ne bagă bățul prin gard. Să-i boicotăm pe austrieci ca să le arătăm cum stăm cu demnitatea și cu orgoliul național. Să ne retragem banii de la băncile lor – cine are. Dar cine nu – ce să facă, pricopsiților

Să ne ducem la Lukoil, ca să-i umplem lui Putin pușculița? Dacă ne ducem la Mol procedăm ca țandăra care i-a tot dat ocol lui Bulă înainte de a-l lovi în părțile moi. Adică punem un ban la propășirea Gazpromului de la care alimentează Molul.

Dar și dacă îi boicotăm pe austrieci, ca să ne sărăm buricul, cu ce ne alegem? Asta nu ne va împiedica, să rămînem împreună cu bulgarii printre proștii Europei. Împreună sau separat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *