Shadow

Cum Sa împiedicat Asasinarea Președintelui Biden Azi-Dimineață

Din februarie 2022 încoace, de aproape un an, Vladimir Putin este pe moarte. Ne-o spun serviciile secrete engleze de cel puțin două ori pe lună, aducând nenumărate argumente. Atât de bolnav era la un moment dat, încât nu este exclus ca el să fi și murit, de fapt, de prin primăvara anului trecut. Îl mai țin generalii în geam ca să încaseze tributul de la oligarhi și-l mai machiază ca pe Lenin cel din mausoleu, ca să dea bine la televizor din ,2022 că Rusia nu mai are: tancuri, soldați, nave de luptă, avioane, rachete. Și totuși, zi de zi, asupra Ucrainei continuă să se prăvălească rachete, lansate fie din baze terestre, fie din avioane sau de pe navele inexistente.

Rusia nu mai are militari, pentru că i-a ucis glorioasa armată ucraineană. Fiecare soldat ucrainean decedat a luat cu el minimum 10-15 soldați ruși. Dacă ne luăm după datele furnizate de către Ucraina, numărul este chiar mai mare, căci victime printre militarii ucraineni sunt puține, în timp ce printre ruși curg pierderile fără număr. Presă liberă nu există nici la Kiev, nici la Moscova. Așa că alte informații decât cele furnizate de propagandă nu există în spațiul public.

Ucraina a indisponibilizat 2.000 de tancuri rusești. A distrus 1.200 și a capturat 800. Cel puțin așa spune varianta oficială. Avioanele rusești au fost doborâte, toate, de către fantoma din Kiev. Rachete și nave nemaiexistând, soldații fiind vai de mama lor, prost hrăniți, prost înarmați și neinstruiți, nu avem cum să nu ne punem o întrebare: cum de mai continuă războiul ăsta

De ce mai este nevoie ca statele lumii să trimită noi arme Ucrainei, când armata Rusiei nu mai există, iar Putin este deja mort? Pentru resturile demoralizate ale pușcăriașilor din Wagner sunt suficiente niște bâte de baseball, ba chiar și niște nuiele ceva mai viguroase.

Dacă Rusia e atât de varză, atât de la pământ, cu cine se mai luptă lumea liberă prin intermediul bravei armate ucrainene?

Glumim, exagerăm, dar nu mai lăsați propagandiștii să tragă pe narativ, că până la urmă iese prost pentru toată lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *