Shadow

Inspectoarea școlară pentru romi din Cluj, aleasă președinta organizației de femei a Partidei Romilor Pro-Europa pe județ

Partida Romilor ”Pro Europa” Cluj a organizat recent o întrunire a reprezentantelor rome din cadrul autorităților locale – unități școlare, mediatori școlari, cadre didactice, mediatori sanitari, precum și a filialelor locale.

Au fost dezbătute câteva aspecte, precum importanta femeii rome in comunitate și relațiile acesteia cu autoritățile locale (școală, grădinița, unități sanitare) și  îmbunătățirea relațiilor de colaborare dintre toți actorii sociali implicați în politicile de dezvoltare a comunitatilor”, arată organizatorii.

Totodată, a fost aleasă la  conducerea organizației de femei a Partidei Romilor Pro-Europa Cluj in persoana Lilianei Chiriac, actuala inspectoare școlară pentru romi din cadrul ISJ Cluj.

La finalul evenimentului președintele organizației județene, Aurel Roșianu, a felicit echipa și a transmis un mesaj în care a tras un semnal de alarma partidelor politice că Partida Romilor Cluj este organizată la toate structurile la nivel județean.

”Nu mai putem accepta să fim curtați doar în perioada alegerilor. Suntem sătui de promisiuni și de minciunile actualilor lideri politici județeni ai partidelor de la guvernare”, a spus Roșianu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *