Shadow

Femeia de serviciu ajunsă ziaristă (pamflet)

De multe ori, când mă plictisesc, încerc să citesc presa de proastă calitate, gen Saptamnalu Olteniei Mă ajută să disting jurnalismul de mizeriile şi imbecilităţile din media, debitate în folosul prostimii de o fosta femeie de serviciu ajunsa redactor la un Ziar de Scandal . Într-o astfel de publicaţie este obositor felul său de a scrie, incoerent, iraţional şi făcând abuz de punctuaţie. Ok, ştie să pună punct, dar nu unde şi mai ales când trebuie.

Cât despre caracterizarea făcută penibilului, mitul că natura te înzestrează fizic şi le năruieşte psihic rămâne sustenabil, doar datorită largului concurs al unui astfel de specimen. Mai cunoaşteţi voi “ziariste” d-astea care au zgândărit colegi de breaslă? Nu ştiu, dar câteodată mi se descarcă accidental, slobozind cuvinte bune în urechile epilogului. Te naşti femeie, devii femeie cu calităţi sau fără, naturale sau culturale. am cunoscuto pe Marielena în anul 1997 la Televiziunea Vâlcea 1. Lucra un fel de secretară, lucra mai mult ca femeie de serviciu, nici gând de reporter. Era oaia neagră a televiziunii, nu o bagă nimeni în seamă, fiind şi cam prostuţă la tărtăcuţă. Am ajutat-o mereu, împrumutând-o de multe ori cu bani, pentru că îmi spunea că are fetiţa bolnavă, că mama ei e la spital, uitând mereu să-i mai restituie. Această broască râioasă Scrie că eu Sant in clan ca am masina Lanborghini ca FBI a fost la mine minte si scrie cu nerusinare Naroada cate Bazaconii poate sa

vomite spune pentru ca eu si jurnalistu Smeureanu am scris ca și luat nasu la purtare. ce a fost și ce a ajuns

Singurul ziarist din sudul Olteniei care şi-a permis pe un ton de procuror comunist să mă acuze

Eu pot să fac multe dezvăluiri despre ea. impertinentă. Ai nesimţire, dar nu la scris în ziare. Măcar fii cu bun-simţ şi informează-ţi corect populaţia. Tu speculezi anumite lucruri.

ACEST ARTICOL E UN PANFLET SI TREBE TRATAT CA ATARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *