Shadow

Studenţii Universităţii din Bucureşti pot participa la programe de internship în cadrul instituţiei

Programele lansate în cadrul UB fac parte din programul oficial de internship al Guvernului României organizat de Secretariatul General al Guvernului

Studenţii Universităţii din Bucureşti vor putea dobândi experienţă profesională, cât şi abilităţi practice şi competenţe în diverse sfere ocupaţionale în cadrul unor programe de internshipuri ale instituţiei de învăţământ superior.

„În perioada următoare, Universitatea din Bucureşti va lansa o serie de posturi de internship în cadrul direcţiilor administrative. Destinate studenţilor UB, internship-urile le vor permite acestora să dobândească atât experienţă profesională, cât şi abilităţi practice şi competenţe în diverse sfere ocupaţionale. Astfel, iniţiativa urmăreşte facilitarea tranziţiei de la sistemul de educaţie către piaţa muncii”, informează instituţia de învăţământ superior.

Durata unui program de internship în cadrul Universităţii din Bucureşti este de maximum 720 de ore pe parcursul a 6 luni consecutive, timp în care activitatea studentului va fi supravegheată şi evaluată de către un îndrumător şi un coordonator.

„Programele lansate în cadrul UB fac parte din programul oficial de internship al Guvernului României organizat de Secretariatul General al Guvernului”, afirmă sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *